Български English

За нас

Декорацията от свещи, светлини, шадравани и цветя, придружена от успокояваща музика, пренасят към магията на Изтока. Градината на ресторанта може да приеме над 500 гости, които да се насладят на прекрасна вечеря в компанията на около 100 вида редки и екзотични птици. Вътрешният салон, подобно на градината също е декориран в хармоничния стил на Фън-Шуй – с дискретно подредени светлини, водни стени и вградени аквариуми на всяка маса. Според древните източни легенди, водата пречиства и носи вътрешна хармония. Това е и основната причина за големия брой шадравани в заведението.

Красота и пренасяне в друг свят – това усещане предлага на клиентите си ресторант „Лебед“

Тук е мястото, на което можете да направите на любимата си най-романтичното предложение, а след това с наша помощ да й подарите и най-приказната сватба. Съчетанието от мистичност и романтика се допълва от безупречността и изискаността на елитен европейски ресторант. Заради своята дискретност и коректност, заведението посреща високопоставени обществени фигури, лица от дипломатическия корпус, спортисти и артисти, до хора, ценители на луксозната и интересна атмосфера, в която посещението се превръща във вълшебно и приказно изживяване. Заради разнообразието от посетители, ресторант „Лебед” успява да предложи лукс, екзотика и стил на изключително достъпни цени. Нашето лично убеждение е, че доброто изкарване не се измерва в суми.

За по-малките клиенти има специално обособен детски кът с квалифициран педагог. Ресторантът разполага с голям безплтен и охраняем паркинг.

Предлаганата кухня е основно европейска и средиземноморска, като включва множество рибни и морски деликатеси. В менюто присъстват и по-традиционни месни, както и доста вегетариански ястия. Десертите са нещо, с което не правим компромис .

Ресторант „Лебед“ държи на комфорта и желанията на своите клиенти. Заради голямото си пространство ресторантът е подходящ за организиране на различен тип мероприятия – коктейли, фирмени празненства, рождени дни, сватби и лични празници. Мащабите на заведението позволяват вариативност в количеството на гостите, като ресторантът може да организира събития с над 1000 души, удобно разположени в екзотичната градина.

34  44